Installatie / Montage / Onderhoud

Installatie en onderhoud van brandblus- en beveiligingsinstallaties

Bent u op zoek naar een brandblusser, noodverlichting, een alarmsysteem of camerabeveiliging? Dan bent u bij PT beveiliging aan het goede adres. Niet alleen kunnen wij u adviseren over het juiste product voor uw situatie, wij kunnen het product ook aan u leveren, het product installeren en zorgen voor (jaarlijkse) keuringen en onderhoud. Onze monteurs hebben allemaal hun vakdiploma’s in huis en leveren alleen het beste werk af. Bovendien zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf en een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf, dus hebben wij alle certificaten in huis om alle systemen en producten professioneel te kunnen keuren en onderhouden.

Of u nu een particulier bent of de eigenaar van een bedrijf, bij ons bent u altijd welkom voor uw beveiliging. Wij zijn een zeer betrouwbaar bedrijf dat vakkundigheid en professionaliteit zeer belangrijk vindt. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice en nazorg: klanttevredenheid en het afleveren van het beste resultaat staan bij ons voorop.

Professionele installatie van uw producten

Of u nu een alarmsysteem of camerasysteem aanschaft, onze gespecialiseerde monteurs kunnen, tegen een meerprijs, het systeem altijd bij u komen installeren wanneer u dat zelf niet kunt of er bijvoorbeeld geen tijd voor heeft. Wij installeren het product, programmeren het product vervolgens en leggen u tot slot uit hoe u het systeem kunt bedienen en eventueel onderhouden.
Deze installatieservice is beschikbaar voor klanten die in Gelderland wonen. Woont u buiten Gelderland, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Onderhoud en keuring

Wanneer u een brandblusser en/of noodverlichting bezit, is het zeer belangrijk en zelfs verplicht om deze producten op regelmatige basis te laten keuren en onderhouden. PT beveiliging is een REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) gecertificeerd onderhoudsbedrijf dat de officiële keuring van uw product uitvoert en uw product na elke keuring voorziet van een keuringssticker.
Ook alarmsystemen worden jaarlijks door PT Beveiliging gekeurd wanneer het systeem is afgeleverd met een VEB of een of een opleveringsbewijs. Ons bedrijf is VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) erkend en zorgt dus voor een professionele keuring van uw alarmsysteem.

PT Beveiliging voor een complete service

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van uw brandblussers, noodverlichting, alarmsystemen en camerabeveiliging, wij zijn er ook voor u wanneer u niet precies weet welk systeem geschikt is voor uw situatie. Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. Klanttevredenheid en vakkundigheid zijn voor ons erg belangrijk en wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Wanneer u vragen heeft, verlegen zit om advies of een afspraak voor onderhoud of installatie met ons in wilt plannen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!