Installatie / Montage / Onderhoud

Installatie en onderhoud van brandblus- en beveiligingsinstallaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor brandblussers, noodverlichting, alarmsystemen of camerabeveiliging? Dan bent u bij PT Beveiliging aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen deskundig advies voor het juiste product dat past bij uw situatie, maar leveren ook de producten, verzorgen de installatie en zorgen voor regelmatige keuringen en onderhoudsdiensten. Onze monteurs zijn vakbekwaam en leveren enkel werk van de hoogste kwaliteit.

Als VEB erkend beveiligingsbedrijf en REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf beschikken wij over alle benodigde certificaten om professionele keuringen en onderhoudsdiensten uit te voeren voor diverse systemen en producten.

Of u nu een particuliere klant bent of de eigenaar van een bedrijf, bij PT Beveiliging bent u altijd welkom voor uw beveiligingsbehoeften. Wij hechten grote waarde aan vakmanschap en professionaliteit. Daarnaast staat uitstekende klantenservice en nazorg hoog in het vaandel. Ons belangrijkste doel is om uw tevredenheid te waarborgen en het leveren van het beste resultaat.

Professionele installatie van uw producten

Of u nu een alarmsysteem of camerasysteem aanschaft, onze gespecialiseerde monteurs kunnen, tegen een meerprijs, het systeem altijd bij u komen installeren wanneer u dat zelf niet kunt of er bijvoorbeeld geen tijd voor heeft. Wij installeren het product, programmeren het product vervolgens en leggen u tot slot uit hoe u het systeem kunt bedienen en eventueel onderhouden.
Deze installatieservice is beschikbaar voor klanten die in Gelderland wonen. Woont u buiten Gelderland, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Onderhoud en keuring

Wanneer u in het bezit bent van een brandblusser en/of noodverlichting, is het van groot belang – en zelfs verplicht – om deze producten regelmatig te laten keuren en onderhouden. Bij PT Beveiliging bent u aan het juiste adres. Als gecertificeerd onderhoudsbedrijf volgens de REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen), voeren wij officiële keuringen uit op uw producten en voorzien wij ze na elke keuring van een keuringssticker.

Daarnaast verzorgen wij ook de jaarlijkse keuring van alarmsystemen, op voorwaarde dat het systeem is geleverd met een VEB-certificaat of een opleveringsbewijs. Als erkend lid van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) zorgen wij voor een professionele keuring van uw alarmsysteem.

PT Beveiliging voor een complete service

Bij PT Beveiliging bieden wij niet alleen een breed scala aan diensten, zoals de aanschaf, installatie en onderhoud van brandblussers, noodverlichting, alarmsystemen en camerabeveiliging, maar we staan ook klaar om u te adviseren en met u mee te denken. We begrijpen dat het kiezen van het juiste beveiligingssysteem een belangrijke beslissing is, en daarom willen we u graag voorzien van deskundig advies op maat.

Wij streven naar klanttevredenheid en vakkundigheid in alles wat we doen. We gaan pas tevreden de deur uit als u dat ook bent. We luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften en vinden samen met u de beste oplossing voor uw situatie.

Heeft u vragen, behoefte aan advies of wilt u een afspraak plannen voor onderhoud of installatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en te begeleiden bij het realiseren van een veilige en betrouwbare beveiligingsoplossing.