Alarmsystemen

Uw pand compleet beveiligd met de installatie van onze alarmsystemen

Is een alarmsysteem nu eigenlijk wel nodig? Wij denken van wel. Hoewel het aantal inbraken in 2017 is afgenomen ten opzichte van de jaren ervoor, wordt er jaarlijks toch nog ongeveer 50.000 keer ingebroken in een woning. Het overgrote deel van de inbraken (zo’n 80%) wordt gepleegd door wat we gelegenheidsinbrekers noemen. Deze inbrekers komen pas in actie wanneer zij een mooie gelegenheid zien: een pand waar zij op makkelijke wijze iets kunnen halen en snel weer weg kunnen zijn. Uit onderzoek van de politie blijkt dat, wanneer u uw woning voldoende beveiligt, de gelegenheidsinbreker buiten de deur blijft. Hier komt PT beveiliging om de hoek kijken: wij hebben voor elk pand de juiste alarmsystemen in ons assortiment die we niet alleen verkopen, maar ook bij u kunnen installeren.
Wij zijn een VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) erkend beveiligingsbedrijf, dus u bent bij ons verzekerd van de juiste installatie door monteurs die alle vakdiploma’s in huis hebben.

VEB gecertificeerd installateur

Bent u op zoek naar professionele alarmsystemen die voldoen aan de beveiligingsklassen 1, 2, 3 en 4 van de VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling)? Bij PT Beveiliging zijn wij gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige alarmsystemen die aan deze specifieke beveiligingsvereisten voldoen. Bovendien zijn wij trots op onze VEB-certificering, waardoor wij bevoegd zijn om deze alarmsystemen te installeren.

De VRKI is een erkende norm die de beveiligingsklassen van objecten vaststelt op basis van het risicoprofiel. Klasse 1 vertegenwoordigt een laag risico, terwijl klasse 4 een hoog risico betekent. Het is van cruciaal belang om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen, passend bij de beveiligingsklasse van uw object. Onze experts begrijpen deze vereisten en kunnen u adviseren over het meest geschikte alarmsysteem voor uw specifieke situatie.

Als een VEB-gecertificeerd bedrijf hebben wij de nodige kennis en ervaring om uw alarmsysteem op een professionele en betrouwbare manier te installeren. Onze certificering is een bewijs van onze vakbekwaamheid en ons vermogen om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Onze alarmsystemen zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie, raam- en deursensoren, en directe melding naar de meldkamer of uw mobiele apparaat. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van mogelijke noodsituaties en kunt u snel en adequaat reageren.

Kies PT Beveiliging als uw betrouwbare partner voor het installeren van alarmsystemen die voldoen aan de beveiligingsklassen 1, 2, 3 en 4 van de VRKI. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk beveiligingsadvies op maat. Wij staan garant voor hoogwaardige en gecertificeerde beveiligingsoplossingen die uw object optimaal beschermen.

Alarmsystemen

PT Beveiliging heeft uitgebreide ervaring met het adviseren en installeren van alarmsystemen van Jablotron en Alphatronics. Onze alarmsystemen zijn geschikt voor zowel bedrijven als woningen, en bieden niet alleen bescherming tegen inbraken, maar kunnen ook branddetectie en medische hulp inschakelen. Als erkende Jablotron-installateur bieden wij bedrade en compleet draadloze systemen, zodat we de beste oplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Alphatronics is een Nederlandse fabrikant van alarmsystemen die een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere merken. Hier zijn enkele van de voordelen van Alphatronics:

  1. Geavanceerde technologie: Alphatronics maakt gebruik van geavanceerde technologieën om hun alarmsystemen te ontwerpen en te produceren. Hierdoor zijn hun systemen betrouwbaar, efficiënt en effectief in het detecteren van inbraak, brand en andere risico’s.

  2. Flexibiliteit: Alphatronics biedt een breed scala aan alarmsystemen die aan de verschillende behoeften van klanten kunnen worden aangepast. Of u nu een klein huis of een groot bedrijfspand heeft, Alphatronics heeft een oplossing op maat voor u.

  3. Gebruiksvriendelijkheid: De alarmsystemen van Alphatronics zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Met een simpele en intuïtieve interface kunt u eenvoudig uw alarmsysteem bedienen en monitoren.

  4. Betrouwbaarheid: Alphatronics is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en duurzame producten. Hun alarmsystemen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen.

  5. Uitstekende klantenservice: Alphatronics heeft een uitstekende klantenservice die klanten helpt bij het installeren, configureren en onderhouden van hun alarmsystemen. Het bedrijf biedt ook regelmatig updates en upgrades om ervoor te zorgen dat hun producten altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologieën.

Kortom, Alphatronics biedt betrouwbare, geavanceerde en gebruiksvriendelijke alarmsystemen die aan de verschillende behoeften van klanten kunnen worden aangepast, ondersteund door een uitstekende klantenservice.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze alarmsystemen of installatie? Weet u niet precies welk systeem geschikt is voor uw pand? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!