Camerabeveiliging

Bescherm uw pand met de camerabeveiliging van PT Beveiliging

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn bedrijfspand wil beveiligen of een particulier die zijn woning veiliger wil maken, camerabewaking is een waardevolle oplossing. Bij PT Beveiliging bieden we hoogwaardige camerabewakingssystemen die zowel geschikt zijn voor bedrijven als particulieren.

Met onze geavanceerde bewakingscamera’s kunt u altijd de controle behouden, zelfs als u niet fysiek aanwezig bent. Wilt u weten wie er voor uw voordeur staat voordat u opendoet? Wilt u uw bedrijfsterrein bewaken? Of wilt u gewoon een extra laag beveiliging voor uw woning? Onze camerasystemen stellen u in staat om op afstand uw eigendommen te bewaken via uw smartphone, tablet of pc met internettoegang. Zo heeft u altijd een oogje in het zeil en kunt u snel reageren op verdachte activiteiten.

Camerabewaking fungeert niet alleen als een preventiemiddel, maar ook als bewijsmateriaal bij eventuele inbraak of vandalisme. De aanwezigheid van bewakingscamera’s schrikt potentiële indringers af, en mocht er toch een incident plaatsvinden, dan kunnen de opgenomen beelden helpen bij het identificeren en opsporen van de daders.

Bij PT Beveiliging leveren we camerabewakingssystemen van hoge kwaliteit die uitstekende beeldkwaliteit bieden, zelfs bij weinig licht. Onze ervaren professionals helpen u bij het kiezen van de juiste cameratype en -opstelling die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Vervolgens zorgen we voor een professionele installatie, waarbij de camera’s strategisch worden geplaatst en nauwkeurig worden geconfigureerd om maximale dekking te garanderen.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die zijn personeel en eigendommen wil beschermen, of een particulier die de veiligheid van zijn gezin en woning vooropstelt, PT Beveiliging biedt de oplossingen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze camerabewakingssystemen en hoe wij u kunnen helpen uw veiligheidsdoelen te bereiken. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust.

Hoge kwaliteit camerabeveiliging

Bent u op zoek naar camera’s van hoge kwaliteit die zelfs ’s nachts een kleurenbeeld kunnen leveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan geavanceerde camera’s die uitstekende prestaties leveren, zelfs onder uitdagende lichtomstandigheden.

Onze camera’s zijn speciaal ontworpen om heldere en gedetailleerde beelden vast te leggen, zowel overdag als ’s nachts. Dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van beeldsensor en infraroodverlichting kunnen onze camera’s zelfs bij weinig licht een kleurenbeeld produceren. Dit zorgt voor een nog realistischer en gedetailleerder beeld, wat essentieel is voor het herkennen en identificeren van objecten en personen.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw woning, bedrijfspand, winkel of andere locatie, onze camera’s bieden betrouwbare bewaking met uitstekende beeldkwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat de camera’s op de juiste posities worden geplaatst en nauwkeurig worden geconfigureerd, zodat u optimaal kunt profiteren van de functies en prestaties van de camera’s.

Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom werken wij samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun innovatieve cameraprodukten en betrouwbare prestaties. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste camera’s die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Digitale opnamen van uw beveiligingsbeelden

Met de NVR (Network Video Recorders) en DVD recorders die wij aanbieden slaat u de beelden die uw camerabeveiligingssysteem maakt veilig op. U kunt er daarbij voor kiezen om de beelden continu te laten opnemen, op een bepaald tijdschema of wanneer de camera beweging detecteert. De beelden van uw camera zijn van hoge kwaliteit zodat ze ook rechtsgeldig zijn als bewijs in een eventuele rechtszaak.

In het beveiligingssysteem zijn de camerabeelden met een simpele druk op de knop terug te vinden. U kunt deze beelden daar ook gemakkelijk kopiëren naar bijvoorbeeld een USB stick.

AVG

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is een Europese privacywet die in 2018 van kracht is gegaan en ook in Nederland geldt. Deze wet heeft als doel om de persoonsgegevens van individuen te beschermen en de rechten van betrokkenen te waarborgen. Dit geldt ook voor het gebruik van camerabeveiliging op openbare locaties.

Als een organisatie, zoals bijvoorbeeld een winkel, een openbare locatie wil beveiligen met behulp van camera’s, dan moeten zij zich houden aan de regels van de AVG. Hieronder vindt u een aantal belangrijke zaken waar rekening mee gehouden moet worden:

  1. Doelbinding: De camerabeelden mogen alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor ze zijn opgenomen, namelijk de beveiliging van de openbare locatie. De beelden mogen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld marketingdoeleinden.

  2. Transparantie: Het is belangrijk dat de bezoekers van de openbare locatie op de hoogte zijn van het feit dat er camerabeveiliging aanwezig is en welke gegevens er verzameld worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van duidelijke borden of mededelingen bij de ingang van de locatie.

  3. Verzamelen van persoonsgegevens: De beelden die worden opgenomen, worden gezien als persoonsgegevens omdat deze kunnen leiden tot de identificatie van personen. Het verzamelen van deze persoonsgegevens moet rechtmatig en noodzakelijk zijn voor het doel van de beveiliging. Er moet daarbij altijd een afweging worden gemaakt tussen de belangen van de organisatie en de privacyrechten van betrokkenen.

  4. Bewaartermijn: De bewaartermijn van de camerabeelden moet beperkt zijn en alleen zo lang duren als noodzakelijk is voor het doel van de beveiliging. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de beelden na een bepaalde periode automatisch worden gewist.

  5. Beveiliging: De camerabeelden moeten goed beveiligd worden om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze persoonsgegevens. De organisatie moet daarom zorgen voor passende technische en organisatorische maatregelen om de beveiliging te waarborgen.

  6. Rechten van betrokkenen: Personen hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren en te laten verwijderen. Dit geldt ook voor de persoonsgegevens die worden vastgelegd op camerabeelden. De organisatie moet daarom ervoor zorgen dat deze rechten worden gerespecteerd.

Als organisaties zich niet aan deze regels houden, kan dit leiden tot hoge boetes. Het is daarom belangrijk dat organisaties goed op de hoogte zijn van de regels en zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van betrokkenen.

Het installeren van uw camerabeveiliging

Niet ieder camerasysteem kan op elke plek worden opgehangen. Bij het installeren van de camera’s moet rekening gehouden worden met omgevingslicht, het lichtniveau, de achtergrond en zichtbeeld van de camera’s. Wanneer we rekening houden met deze factoren kunnen wij precies bepalen welk soort camerabeveiliging voor u het meest geschikt is.

Uw camerasysteem moet vervolgens op de juiste plaats(en) bij u opgehangen worden. Onze gekwalificeerde monteurs doen dat graag voor u en zorgen dat het systeem zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Wanneer de camera’s hangen programmeert onze monteur uw systeem zodat het gehele systeem goed op is ingesteld en zonder problemen uw pand dag en nacht beveiligt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over camerabeveiliging en welk systeem voor uw situatie passend is? Neem dan contact met ons op, wij geven u een vrijblijvend advies.