Camerabeveiliging

Bescherm uw pand met de camerabeveiliging van PT Beveiliging

Misschien wilt u graag weten wie er voor de voordeur staat voor u de deur open doet, in de gaten houden wat er zich rondom uw woning afspeelt of uw auto bewaken. In al deze gevallen kan camerabewaking een goede oplossing zijn: wanneer u van huis bent, houdt de camera voor u een oogje in het zeil.
Bewakingscamera’s kunnen daarnaast dienen als preventiemiddel. Een potentiële inbreker wordt sneller afgeschrikt als er een bewakingscamera bij uw woning of bedrijf aanwezig is. Inbrekers willen vaak het risico niet willen nemen gezien te worden. Wanneer er dan toch in uw huis of bedrijf wordt ingebroken is de kans veel groter dat de dader wordt gepakt wanneer hij op beeldmateriaal is vastgelegd.
Wanneer u voor camerabeveiliging van PT beveiliging kiest, kunt u de camerabeelden altijd op afstand bekijken en daarmee op afstand in de gaten houden wat er thuis gebeurt terwijl u er zelf niet bent. Het bekijken van de beelden kan via een smartphone, tablet of PC met internettoegang.

Hoge kwaliteit camerabeveiliging

Onze systemen voor camerabeveiliging zijn doorgaans voorzien van een breed zichtveld. Door de hoge kwaliteit van de camera’s en lenzen heeft u altijd duidelijke beelden. Overdag worden de beelden in kleur weergegeven en in de nacht in zwart-wit. De camera’s hebben automatische IR LED verlichting ingebouwd die een perfect nachtzicht geven tot een afstand van wel 50 meter.
Naast bedrade camera’s hebben wij ook systemen voor draadloze camerabeveiliging die werken met WIFI.

Digitale opnamen van uw beveiligingsbeelden

Met de NVR (Network Video Recorders) en DVD recorders die wij aanbieden slaat u de beelden die uw camerabeveiligingssysteem maakt veilig op. U kunt er daarbij voor kiezen om de beelden continu te laten opnemen, op een bepaald tijdschema of wanneer de camera beweging detecteert. De beelden van uw camera zijn van hoge kwaliteit zodat ze ook rechtsgeldig zijn als bewijs in een eventuele rechtszaak.
In het beveiligingssysteem zijn de camerabeelden met een simpele druk op de knop terug te vinden. U kunt deze beelden daar ook gemakkelijk kopiëren naar bijvoorbeeld een USB stick.

Het installeren van uw camerabeveiliging

Niet ieder camerasysteem kan op elke plek worden opgehangen. Bij het installeren van de camera’s moet rekening gehouden worden met omgevingslicht, het lichtniveau, de achtergrond en zichtbeeld van de camera’s. Wanneer we rekening houden met deze factoren kunnen wij precies bepalen welk soort camerabeveiliging voor u het meest geschikt is.
Uw camerasysteem moet vervolgens op de juiste plaats(en) bij u opgehangen worden. Onze gekwalificeerde monteurs doen dat graag voor u en zorgen dat het systeem zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Wanneer de camera’s hangen programmeert onze monteur uw systeem zodat het gehele systeem goed op is ingesteld en zonder problemen uw pand dag en nacht beveiligt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over camerabeveiliging en welk systeem voor uw situatie passend is? Neem dan contact met ons op, wij geven u een vrijblijvend advies.